Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

Gibon

26. 11. 2009 11:13
Na tom kongresu byly horší věci

Ta značka mi ani tak nevadí. Ostatně právě popularice globálních firem na úkor domácích je výsledkem našeho naprostého předklonu ke všemu cizímu. A to není jen ODS, ale ta hlavně. Problémem však bylo, že diskuzní příspěvky nikdo neposlouchal. V sále se dominantně bavil Jančík s lidmi kolem. Poctivě poslouchal v současný opozičník k hlavnímu proudu senátor Oberpfalzer a Petr Štěpánek z Hradce, který je v křídle hlavním. Mě spíš vadil ten absolutní nezájem ostatních účastníků kongresu o skutečné směřování strany. Zdálo se, že každý se chce pouze bavit, jako na Titaniku. Pánové a dámy, ledovec ve formě TOP 09 a VV se blíží. Užívejte si posledních dnů. 

0 0
možnosti
JP

Juras

26. 11. 2009 9:57
Všivě vedený předvolební boj

Ostatně co čekat od strany, která má ve vedení osobu schopnout přijmout kandidaturu na prezidentku od komunistů :-)

Ještě to všivák prezentuje stylem "všichni účastníci kongresu ODS za parazitovaná ní na fajfce mohou". Jenom doufám, že Suverenita neuspěje. A divím se, že se s váma zapletl pan Hannig, ten na mě vždycky působil seriózně.

0 0
možnosti
JP

Juras

26. 11. 2009 9:59
Re: Všivě vedený předvolební boj

Ostatně Bobošíkovou jsem měl taky rád - do té doby, než tak trapně šlápla vedle s těma komunistama. Teď už něvěřím, že je schopná zásadového jednání.

0 0
možnosti
MP

Scary

26. 11. 2009 1:12
Lež

Tvar stejný NENÍ. !! Zde máte důkaz: http://yfrog.com/j8nikeflj RvRvRv

0 0
možnosti
JP

Juras

26. 11. 2009 10:41
Re: Lež

Je to jenom další lež. První lež je, že je stejné logo. Myslel tím jen část loga a i kdyby nelhal (s totožností tvaru), tak by jen vyrobil precedens pro to, aby většina různých log na světě mohla být označena termínem falzifikát (i když nevím, jestli je to zrovna výstižné označení - ale pan Bartoš je v tomto smyslu použil, tak asi jo). Už jenom kolik firem používá kružnici. A má Opel žalovat Audi a oba dohromady potom ČSSD? Kdo z nich má zaregistrovanou kružnici jako tvar, který je součástí jejich loga? A proč chce Mercedes parazitovat na Opelu, když ukradl logo a vyměnil na něm jen blesk za hvězdičku?

0 0
možnosti
PP

pipe5

26. 11. 2009 0:15
Trapas

Nechápu, co se Vám nezdá...

Není to žádná napodobenina, inspirace nebo zdánlivá podobnost - je to prostě dokonale převzatý - ukradnutý - tvar velmi profláklého loga fy NIKE (nemusíte být zrovna prodejce, aby Vás to uhodilo do očí) . A i kdyby to z hlediska autorského a obchodního práva bylo košer, jakože není, tak je to ze strany ODS pořádný trapas...

Mohlo to být třeba jablko APPLE (tam kdysi ukradli slogan "Myslíme jinak"), nebo cokoliv jiného - zcela konkrétního a podobně světoznámého - pouze s drobnou úpravou... Platit si grafika, který pracuje takovým způsobem a ještě říká, že o žádné podobnosti neví, svědčí o buranství a ignoranství špiček ODS (stejně jako stovky jiných věcí).

Stejné ignoranství projevují diskutující, kteří v tom nevidí žádný problém (prý že je to nějaká obyčejná anonymní fajfka a podobné žvásty) a ještě urážejí autora blogu. Ach jo...

0 0
možnosti
MK

kidoolb

26. 11. 2009 0:04
Č.T.

Na Vás přesně sedí to, co říká Kryten v Červeném trpaslíkovi ... "Mááá---góóór .... " Rv

0 0
možnosti
FB

xblack13

26. 11. 2009 9:41
Re: Č.T.

R^

0 0
možnosti
JP

EasyR

26. 11. 2009 0:04
Tak tomuhle se říká

výstavní blb...

0 0
možnosti
FV

analytik05

25. 11. 2009 22:41
Asi takhle

Tímto článkem jste se odfajfkoval asi tak jak se praví v jednom rčení o Nike. Doufám, že ho jako správný prodejce této značky určitě znáte ;-D

0 0
možnosti
F

Furimmerjung

25. 11. 2009 22:10
Pane Bartoši

znáte slovní spojení "poturčenec horší turka" nebo "papežštější než papež" ? Bohužel, po přečtení vašich názorů, stanovisek NIKE, více nebo méně rozumných připomínek ostatních, se přidávám na stranu těch, kteří si myslí, že jste se vaší reakcí ztrapnil. Nemyslím to nijak pejorativně, prostě jste šlápl (možná v dobré víře) absolutně vedle. Na desítkách příkladů z denního života, novin, televize, cestě autem, komunikace,  ... vám ukážu podezřelé "více nebo méně zdařilé napodobeniny" různých značek. Vypadá to, že vám skutečně nejdou kšefty. Za to ale nemůže (jen) ODS. Měl byste se zabývat po deseti letech už asi něčím jiným...  

0 0
možnosti
KR

Kocourkovský radní

25. 11. 2009 20:28
Magor?

A co hlasy, pane Fajfko, taky je občas slyšíte?

0 0
možnosti
G

GiZMaX

25. 11. 2009 20:28
Ach jo... :D

Je to jiný produkt a nemá nic společného s tím co dělá Nike. Nebyla to spíš tedy skrytá reklama na Nike? :D :D :D

Nebo myslíte, že tímto logem pro jediný kongres ODS získala něco na pověsti Nike?

Ach jo... :D :D

0 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1904x
Spolumajitel obchodu se sportovním zbožím jedné světoznámé značky v Příbrami. Aktivní sportovec a občan vyjadřující se k věcem, které považuje za důležité.
Záliby: sport, cestování (nejlépe s přítelkyní po českých rozhlednách)
Motto : "Cesta je cíl"

Seznam rubrik