Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Dabi

15. 12. 2009 10:18
A

kde byl tenhle modrej patlal a ostatní , když tu fungoval Klausův bankovní komunismus a když ekonomiku v Klausových vládách řídili komouši ( v případě Kočárníka dokonce dvojnásobní) a rozpočet dotovali rozprodáváním státních podniků ? A modří vyvolení fasovali miliardy z bank a nikdy z nich nic nesplatili , to byl modrej mejdan, který zadělal na dnešek.

0 0
možnosti
JZ

Honza Ziegler

14. 12. 2009 11:52
Bravo

Volím TOP 09.R^

0 0
možnosti
AL

avlyslakecod

15. 12. 2009 8:23
Re: Bravo

upřímnou soustrast

0 0
možnosti
JZ

Honza Ziegler

14. 12. 2009 11:24
Bravo

Lépe bych to nenapsal.R^

0 0
možnosti
JK

Abrams

12. 12. 2009 10:02
Krásný článek, ale na nic

průměrný volič ČSSD a KSČM tyto stránky z 95% nečte. Nečte totiž obecně skoro vůbec, jelikož jeho intelekt končí u prohlížení obrázků v Blesku. Tyto lidi by mohla přesvědčit jen polonahá slačna vyfocená v Blesku na druhé straně, kde bude držet nápis "volit levici je po blbce a já spím jen s chytrýma".

0 0
možnosti
AO

anti ODS

12. 12. 2009 13:57
Re: Krásný článek, ale na nic

Průměrný volič tyto články čte,asi jako mladý vzdělaný dredař!Stále si opakuj,Irsko,Island,Řecko,Lotyšsko,pravice...........

0 0
možnosti
JH

jirha

11. 12. 2009 13:20
Ježíši to je blábol

Zmotat demagogii socialsitů s neúspěchem ČSA. Právě to co dnes dělá ČSA je cesta do pekel. Správná cesta je dostatečný leztový park který dokáže uživit úředníky ne naopak. Teď rušíme letový park ale odměny managementu a velikost úřednictva se nemění tak jak se z toho ČSA vyhrabe. Tvrdík ničemu nerozuměl ale budoval leteckou společnost. To že zároveň zaměstnával kamarádíčky kteří nic nebudovali a jen se honili za minimálními náklady (například volili lukrativnější časy pro přistání ale v čase kdy nikdo nechce létat) a ne za efektivitou prodeje letenek vedlo k potížím ČSA. Správnou cestu ukazuje Rynair ale to není něco co by u nás někdo byl schopen přeorganizovat. Jsme malá země která chce mít svoji vlastní nadzvukovou flotilu.

Co nabízí ČSSD nabízí sliby pro chudé že nebudou tak moc chudí a protože chudý je každý kdo má méně než průměrnou mzdu je to lákavé téma pro 60% obyvatelstva. Je to demagogie obdobná vašeho článku. a bohužel lidé jako vy demagogům nahráváte.

0 0
možnosti
JS

Spring-peace

12. 12. 2009 9:43
Re: Ježíši to je blábol

Rv  bohužel to blábol není.  Stačí vzít kalkulačku a počítat, jak dlouho to ještě vydrží.

To co jste napsal o ČSA, by se s tou kalkulačkou dalo vyvrátit úplně stejně. Ale to nemá cenu.

0 0
možnosti
PH

Gibon

11. 12. 2009 11:12
Můžou za to všichni, co 20 let kradou

Poslední rozpočty, co nebyly v deficitu jsou někdy do roku 1994. Potom už se projevovalo mohutné rozkrádání. Sebrat všem nakradený majetek a nevolit nikoho z nich ČSSD, ODS, Kalousky v TOPu, což je vlastně recyklované KDU-ČSL, originální KDU-ČSL, Zelené co kradou dotacemi na elektrický proud na chytrolíny, co podnikají přes solární energii a ani Komunisty, kteří si lebedí v křeslech a myslím si, čím hůř, tím líp. Nemáte koho tedy volit? Blbost! Volte středovou Suverenitu nebo hodně pravicové Věci veřejné, nebo komunistobijce Cibulku nebo levé důstojné životy myslím že SDŽ, no prostě nedejte na řeči. Když si všichni řeknem jdem do toho, vymeteme ty vyžírky z parlamentu všechny.

0 0
možnosti
JH

jirha

11. 12. 2009 13:27
Re: Můžou za to všichni, co 20 let kradou

Místo těch hospodských keců by to chtělo něco navrhnout. Například že zdaníte milionáře - to ale nabízí ČSSD. Nebo že úspěšní zaplatí flákače a lemply tím že se jím vše zstátní - to ale nabízí komunisté. Nebo že se budou podporovat ti co nejsou úspěšní z příjmů všech (chodé matky, mladé rodiny) tedy ti co něco vydělali zaplatí plšně vyšší daně a na ty co nevydělali zbyte víc - (no je to totéž co ČSSD ale trošku líbivěji řečeno) ale to nabízí KDU. Pak můžete říct že podpoříte ty co vydělávají aby méně kradli a více vidělávali že to pomůže i státu - (no nevím jak podnikání 5-ti% bude stačit ale vem to nešť) to ale nabízí ODS. Co nabízí odlišného TOP to fakt nevím jen tak trošku věřím panu knížeti.

Z vyšeho příspěvku ale zní jen to že všichni kradou. Jako alternativu dáváte strany které chtějí:

a) pověsit komunisty a členy STB (to bylo 70% národa před 20-ti lety to asi neprojde)

0 0
možnosti
V

veit

10. 12. 2009 13:47
Človíčku

Človíčku, Bartoši, co kdo komu podle tvojí hlavičky prožral? Nepodílel ses taky na prožírání důchodů důchodcům? Jestlipakk víš, že od roku 1990 bylo důchodcům ukradeno (prožráno cca 150 miliard korun? Jestlipak víš, kdo rozkradl banky a kdo průmysl ? Byl to Paroubek nebo Rath nebo Škromach. Pořádně (hlavou) si odpověz a pak teprve můžeš začít prudit, budeš-li ještě mít s čím8-o

0 0
možnosti
JB

OrpheusF1

10. 12. 2009 15:28
Re: Človíčku

no byl to mimo jiné Paroubek, Rath, Škromach, Sobotka, ale také Klaus, Havel, Topolánek, prostě každý, kdo se tu v politice pohnul. To co je hlavní problém teď je to, že pání jako Škromach a Paroubek i v době, kdy je jasné, že se ze srázu řítíme čím dál rychleji, tak vesele přibírají další a další závaží, s tezí, že když už se řítíme stovkou a tvrdíme, že brzdit budou naše děti, tak se můžeme řítit i dvakrát tak rychle, ony to ty děti nějak ubrzdí. a když ne, tak to nevadí, to už bude třeba jejich problém.

0 0
možnosti
EB

ebamb

10. 12. 2009 8:33
Hm

asi z žádných pisatelů není ekonom, jinak by mu čísla jako 40% HDP k dluhu státu a blížíme se Maastrichtskému 60%, a 6% deficit státního rozpočtu (tady by to číslo mělo být do 3%) asi nic neříká, když přidávájí, kde můžou a komouši tvrdí, že žít na dluh se dá do aleluja. Tak to nám budoucí generace budou spílat do horoucích pekel, jak jsme jim to v prosinci léta páně 2009 pěkně navařili 8-o;-O

0 0
možnosti
MJ

Martin Jirousek

10. 12. 2009 13:25
Re: Hm

Spíš bych řekl, že zavařeno bylo v prosinci 2008,  rozpočtovat 38 a mít schodek možná až 220, to je typická ukázka amatérizmu ODS a vrchního chemika ještě-jednu-vodku Kalouska.

0 0
možnosti
JJ

Jay6

10. 12. 2009 0:10
Za všechno může ČSSD?

Skoro to vypadá jako by tu v posledním volebním období vládla ČSSD.Ale když se podíváme blíže zjistíme,že to není pravda.Vládla nám tu koaliční vláda pod vedením rádoby pravicové ODS.Můžeme vystavit účet a podívat se,jak se nám ti co tomu skutečně rozumí vypořádali se státním dluhem.Odpověď zní nijak.Státní dluh se nám bez vlády ČSSD nejen nezmenšil,ale dokonce se zvýšil.Proč?Inu proto,že heslo, po nás potopa,si daly do znaků všechny vládní koaliční strany lhářů a podvodníků,založené na přeběhlických hlasech lhářů a podvodníků Melčáka s Pohankou.Řešením na státní dluh nebylo snižování výdajů státu,ale snižování příjmů státního rozpočtu,kterému se říká rovná daň.Ta sice potěšila pár velkých sponzorů ODS,ale najednou se chce,aby tento luxus pro horních 10 tisíc zaplatilo těch dolních 10 miliónů.A takhle to nefunguje.Na stávkující se pošle Policie,ale kdo bude zasahovat proti stávkujícím policistům?Snížení platů o 4 procenta zní rozumně.Ale výdaje na hypotéky se asi o 4% nesníží,že?

0 0
možnosti
JP

jeste asocialnejsi grupa

10. 12. 2009 7:38
Re: Za všechno může ČSSD?

o slove "krize" jste asi v zivote neslysel, ze ano ... to je totiz stav, kdy podniky nemaji zakazky, nemaji tedy odbyt ... a ano, negeneruji tak vysoky zisk jako drive, tedy plati i nizsi dane, nebo propousti a propusteni zamestnanci ... kupodivu take neplati  zadne dane, kdo by to byl rekl. ono udelat sekeru 150 mld v dobe, kdy ceska republika i vsechny okolni zeme ekonomicky rostou jako o zavod je neco trosku jineho, nez zaseknout stejnou sekeru v dobe, kdy okolni staty se predhani v tom, kdo nasype do vlastni ekonomiky vice penez napriklad pomoci srotovneho nebo podpory bank a statnich podniku. doufam, ze vam tato kratka exkurze do ekonomiky stacila a pri pristich prispevcich budete o neco malo vzdelanejsi ...

0 0
možnosti
BV

glockwien

9. 12. 2009 10:26
souhlas

doporučuji si přečíst knihu Dirk Müllera Crashkurs.

Nevím ale v češtině asi nevyšla ,a asi ani nevyjde. Všichni ti voli(či) ČSSD či ODs by tuhle knihu měli mít jako povinnou literaturu. Bohužel ale v Česku asi málokdo umí číst v cizím jazyku.

To že se zadlužujeme je politikům úplně jedno , oni potřebují hlavně vyhrát volby. Nechápu že to tady ještě nikomu nedošlo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1904x
Spolumajitel obchodu se sportovním zbožím jedné světoznámé značky v Příbrami. Aktivní sportovec a občan vyjadřující se k věcem, které považuje za důležité.
Záliby: sport, cestování (nejlépe s přítelkyní po českých rozhlednách)
Motto : "Cesta je cíl"

Seznam rubrik