Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AH

alex hart

26. 2. 2010 15:37
Vážený autore,

Reaguji na sugestivní otázky autora:

Kde jsou přebytky z důchodového účtu, které byly v době ekonomického růstu? Proč nebyl důchodový účet oddělen od ostatních financí a jeho přebytky nebyly spořeny pro období, kdy se bude zhoršovat demografická situace a podíl pracujících a důchodců bude výrazně horší, než je tomu nyní? 

A odpovídám:

Protože nám vládly a vládnou svině (ODS a ČSSD a další), které si hrabou jen pro sebe. A po nich potopa. A začal to hned Klaus, když v devadesátém roce mečel něco o tom, že stát není zaopatřovací ústav. A dnes je zřejmé, jak to myslel. A kam se poděly výnosy z privatizace? Ty se prožraly bez náhrady celé!!! Celý tenhle švindl totiž běží hned od sametové revoluce. Jen s tím rozdílem, že dokud se stát devastoval divokou privatizací a její jakés takés výnosy se prožíraly ve velkém (a jen díky tomu se stát tolik nezadlužoval), tak nikdo neřval jako dnes.  Ale sviňárna je to od samého začátku,  a hodně velká.

0 0
možnosti
M

mubu

26. 2. 2010 14:58
Proč se divíte

že roste státní dluh, když stát prodal všechno, co státní kasu naplňovalo. ODS se chystá prodat i ČEZ i ten zbytek pivovarů. A co potom? Hlavně, abychom měli zbraně na zabíjení v Afganistánu a jinde - za to může ČSSD i americká pátá kolona ODS. 

0 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

26. 2. 2010 13:01
dal bych tam

ekonomicky natvrdlý anebo je to Tvrdík.;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1904x
Spolumajitel obchodu se sportovním zbožím jedné světoznámé značky v Příbrami. Aktivní sportovec a občan vyjadřující se k věcem, které považuje za důležité.
Záliby: sport, cestování (nejlépe s přítelkyní po českých rozhlednách)
Motto : "Cesta je cíl"

Seznam rubrik