Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
R

rito

15. 3. 2011 16:15
Co bude další na řadě?

No přece provozovny veřejného WC. Budou tam hledat 8-ovytunelované peníze Česka a najdou tam jen to, co nebude spláchnuté. Ale ten rachot kolem...;-D

0 0
možnosti
PH

petrph

15. 3. 2011 15:25
Škoda už se stala

Prosím, jak lze ověřit ono " ujištění, že do nich nebylo nahlíženo" ?Ono už do nich určitě nebylo jen nahlíženo, ono už bylo dávno zkopírováno a předáno informací k těm kterých se případy týkají, které důkazy a materiály mají zničit či schovat, o čem nesmí vypovídat,které nepohodlné svědky (přinejlepším) šikanováním přimět k tomu aby mlčeli..

Teď už zbývá jen to vrácené vyhodit do kontejneru, odepsat několikaměsíční práci a začít na něčem úplně jiném....A doufat že nepřijdou znova...

0 0
možnosti
JC

Jarcho

15. 3. 2011 14:33
Jak hluboko klesla ČT.

Před pár lety by se na obranu ČT lidé srocovali - ti vojáci by ze z budovy bez střelby možná ani nedostali. To by bylo jako s rozhlasem v ´45.

Jenomže ČT se lidem už tak znechutila, že na její obranu nikdo nehnul prstem a ani dodatečně se nikdo nijak moc nerozčiluje. Všichni už mají té propagandistické demagogie redaktorů ČT plné zuby.

0 0
možnosti
MT

Marek Trizuljak

15. 3. 2011 14:28
Máte pravdu

Skutečně, vpád hordy v maskáčích nás posunuje někam do Běloruska. Divím se velice, že se hlavní proud diskuse neubírá směrem ochrany nezávislosti médií a jejich práva vyhledávat informace a tajit své zdroje. Existuje k tomu i právní rámec, který jim to má umožnit. Tedy, za předpokladu, že pomineme typicky české excesy, jako "náhubkový zákon", atd. Druhý aspekt, kterého si málokdo povšimnul, je zastrašující dopad na veřejnost, ve stokrát opakovaných záběrech militantní hordy, jak se hrne na televizi, jak težce odění halamové přelézají turnikety a pak postávají na chodbě se samopaly v pohotovostní poloze.

0 0
možnosti
AK

akuhtr

15. 3. 2011 13:26
ČT

Jednat se o soukromé médium, souhlasil bych. Jedná se ale o médium veřejnoprávní živené z okrádání občanů kteří ČT ani nemusí sledovat... ČT není médium které si zaslouží ochranu... nezaslouží si ani existenci, neboť jen ničí tržní prostředí.

0 0
možnosti
JP

sedivak

15. 3. 2011 13:26
Ten postoj se mi zdá být poněkud hloupý.

Jak můžu zjistit, že dokument není ve stavu utajení, pokud mi není dovoleno do něj nahlédnout?:-/

0 0
možnosti
J

Judita2

15. 3. 2011 13:13
Výstižné -

líp bych to nevyjádřilaR^R^R^A nic se neděje, co bude dál?

0 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1904x
Spolumajitel obchodu se sportovním zbožím jedné světoznámé značky v Příbrami. Aktivní sportovec a občan vyjadřující se k věcem, které považuje za důležité.
Záliby: sport, cestování (nejlépe s přítelkyní po českých rozhlednách)
Motto : "Cesta je cíl"

Seznam rubrik