Diskuse

Soudce idiot

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

Tregold

22. 10. 2010 17:01
Všechno jsou to jen kecy

Všechno to omlouvání soudce jsou jenom kecy. Před více než rokem seděli ve vazbě přes půl roku manželé Röslerovi, držitelé ocenění prezidenta republiky a na kterých záviselo asi 50 dětí včetně postižených. Seděli jen proto, že je jejich cikánský svěřenec napráskal, že ho nechtěli pustit na diskošku. Takže ať si soudce nechá kecy pro výhybkáře na hlavním nádraží, neboť nikdo rozumný neuvěří, že si ten trestaný šmejd tu tašku, která se našla údajně důkladně schovaná jen potěžkal. Nikdo z inteligencí převyšující jezevčíka nemůže ani uvěřit, že by se takovýto bezdomovec ani nepodíval dovnitř, jestli tam není něco na zpeněžení. To že tašku neotevřel znamená, že měl jiné starosti a je dost zřejmé jaké. Navíc se údajně v okolí  našlo i jeho sperma a tak možná náš milý soudce uvěřil, že podezřelý masturboval na louce pod dojmem krásy Prahy.

Fuj tajbl - u tohoto soudce bych nechtěl ani dědit. Doufám, že někdo zveřejní jeho jméno.

0 0
možnosti
C

Cocotus________Interruptus

22. 10. 2010 16:41
Soudce idiot vzkazuje panu velkotextilníkovi

http://zpravy.idnes.cz/nikdo-ho-s-anickou-nevidel-dukazu-bylo-malo-vysvetlil-soud-propusteni-1zu-/krimi.asp?c=A101022_152532_krimi_zep

Se svými připomínkami stran kompetentnosti a inteligence se obraťte na PČR a případné dozorující státní zastupitelství. Mluviti stříbro, mlčeti zlato, že... zejména když do problematiky vůbec nevidím.

0 0
možnosti
MC

greybeard-

22. 10. 2010 16:39
Idiot, jak vy říkáte

si teď na vás může pěkně smlsnout a může vás to stát nemalé peníze. Co byste mu radil? Podle informací, které jsou veřejnosti k dispozici to nestačí k uvalení vazby. Nepochybuji o tom, že idiot měl informací jistě nepoměrně více a rozhodl jak rozhodl. Je to jeho právo a povinnost daná zákonem. Nebo snad by bylo rozumější z toho podezřelého nějaké doznání vymlátit zatímco holčička, pokud on s tím má něco společného by někde umírala hladem a žízní. Pokud je to pachatel, dříve či později ho nachytají. Osobně si myslím, že policie dělá co může, ten člověk je podezřelý, ale bohužel jen podezřelý a  pro kriminalisty je rozhodně lépe když je venku, pokud je to on určitě nějakou chybu ve stresu udělá. Vy jste udělal hrubou chybu, když jste nazval nezávislého soudce idiotem i když v podstatě taky ve stresu.

0 0
možnosti
PP

Sinnorca

22. 10. 2010 17:29
Re: Idiot, jak vy říkáte

Dovolil bych si poopravit ten muž je obviněný a to je dle našeho trestního řádu velký rozdíl.

0 0
možnosti

Sergeant

22. 10. 2010 16:36
Možná by neškodilo

sepsat v krámě petici rozhořčených pracujících a žádat okamžité pověšení sprostého podezřelého i se soudcem

0 0
možnosti
JV

c12

22. 10. 2010 15:38
silný žaludek nebo kinedryl?

Možná je pan soudce idiot, ale podle tohoto případu to zatím nepoznáme. Pan Bartoš provedl opravdový mastrštyk. Na základě mediálních informací by poslal člověka do vazby. Tak si to shrňme. Co doopravdy víme? Nic. Mediím se moc věřit nedá, takže skutečně nevíme nic. Soudce ví vše, co mu sdělila policie, možná mu řekla vše, možná ne. Na základě toho co mu předložili došel k závěru, že to na vazbu není. Pan Bartoš, by je schopen se definitivně rozhodnout na základě zprostředkovaných informací. Je rozeným politikem, opravdová škoda, že ve volbách, ve kterých kandidoval neuspěl.

DNA na batohu neznamená nic víc, než že podezřelý přišel s batohem do kontaktu. Nevíme kdy. Dále víme, že podezřelý byl několikrát soudně trestaný, ale nevíme za co. Opakovaně řídil bez řidičáku? Opakovaně ukradl v sámošce krabicové víno? Tak to je typický profil sexuálního devianta. Šup s ním do vazby. Vymlátíme z něj přiznání co na tom, že skutečný pachatel bude mít víc času zmizet.

0 0
možnosti
C

Cocotus________Interruptus

22. 10. 2010 15:43
Re: silný žaludek nebo kinedryl?

Zadržený muž byl v minulosti již osmkrát trestán, ve čtyřech případech skončil ve vězení. Jednalo se o majetkové trestné činy, krádeže, zpronevěru nebo například porušování domovní svobody. V místě svého trvalého bydliště se dlouhodobě nezdržuje. Naposledy vyšel z vězení v polovině letošního roku. (novinky:cz)

Podle iDnesu ještě taky neplnil vyživovací povinnost. Uzavírám, že se asi blbě oženil a po rozvodu skončil na ulici bez peněz. Ano, typický profil sexuálního násilníka a vraha. Pověste ho vejš, ať se houpá... že, pane Bartoš. Čím víc pruhů, tím víc Adidas. ;-D Rv

0 0
možnosti
C

Cocotus________Interruptus

22. 10. 2010 15:34
Další vykonavatel lidové spravedlnosti

K prostudování doporučuji §§ 67-68 trestního řádu. Pro začátek byste mi mohl odpovědět na otázku, "z čeho jsou zřejmé důvody k podezření, že trestný čin spáchal obviněný." Soud vám k tomu sděluje: "Kromě stopy DNA na batohu není proti muži žádný důkaz, proto na něj nebyla uvalena vazba," vysvětlil ČTK rozhodnutí soudce mluvčí Obvodního soudu pro Prahu 8 Martin Slováček. Stopa DNA je navíc jen nepřímý důkaz proti podezřelému.

Ono samotná formulace usnesení o zahájení trestního stíhání musela být vzhledem k množství informací a "důkazů", které jsou k dispozici, takovou fraškou, že by se ten soudce musel zbláznit, aby někoho takové vzal do vazby.

0 0
možnosti
VK

bloger-Vladimír Kroupa

22. 10. 2010 15:32
.

Ach jo...;-(

0 0
možnosti
VP

Sípomat

22. 10. 2010 15:31
Další takový

Žádný soudce není tak hloupý,aby v tak médii propírané záležitosti jako je tahle propustil někoho,u koho je důvodné podezření. Takže buď je ten houmles schopný zločinec,který úspěšně zamaskoval stopy,nebo je to prostě houmles,který se náhodou objevil na špatném místě.

0 0
možnosti
DL

D_L

22. 10. 2010 15:31
No no...

Já bych byl opartnější ve svých odsudcích. Víme, co jsou policisti za mantáky a kolikrát už věci v minulosti zvrzali. Oba víme o detailech prd.

0 0
možnosti
GS

Sargassum

22. 10. 2010 15:30
Existuje jen jediný způsob

jak situaci vidět pravdivě. To je ten Váš.

0 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1904x
Spolumajitel obchodu se sportovním zbožím jedné světoznámé značky v Příbrami. Aktivní sportovec a občan vyjadřující se k věcem, které považuje za důležité.
Záliby: sport, cestování (nejlépe s přítelkyní po českých rozhlednách)
Motto : "Cesta je cíl"

Seznam rubrik